Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

AirCam Uavs Fly Cameras Systems & Productions AirCam… The Aerial Cinematographers…


0
:: AirCam :: Fly Cameras Systems & Productions
Εδώ και δυο χρόνια αναπτύσσουμε ένα πολύπλοκο σύστημα εναέριας αεροκινηματογράφισης, αεροβιντεοσκόπησης και αεροφωτογράφησης, με τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα, Quadcopters και UAV’s (μη επανδρωμένα ιπτάμενα και επίγεια τηλεκατευθυνόμενα οχήματα) με απόλυτη σταθερότητα και σκοπό την καλύτερη γωνία λήψης. Ειδικότητα μας είναι το εναέριο video που μέχρι τώρα ήταν σχεδόν αδύνατον η πανάκριβο για να πραγματοποιηθεί…
To σύστημα της AirCam UAV fly system μπορεί να αιωρείται και να ελίσσεται κάνοντας περίπλοκους ελιγμούς πάνω αλλά και κάτω από χώρους όπου δεν μπορούν γερανοί, και full-size ελικόπτερα να πραγματοποιήσουν.
Πλάνα που διαφορετικά είναι αδύνατο να ληφθούν δίνουν αξιόπιστες λύσεις στους επαγγελματίες.

Έχουμε σχεδιάσει από την αρχή ελικόπτερα, UAV και βάσεις (mounts) και χρησιμοποιούμε δική μας τεχνολογία. Το τμήμα ανάπτυξης ασχολείται με την εξέλιξη και την υλοποίηση καινοτόμων κατασκευών με σκοπό να δώσει λύσεις σε επαγγελματίες του εναέριου χώρου. Συστήματα που μπορούν να πάρουν σταθερές λήψεις είτε σε φωτογραφία είτε σε βίντεο με συντεταγμένες GPS και αυτόματες πτήσεις η προγραμματισμένες πορείες μπορούν real time να κατεβάσουν videos στα επίγεια monitors που έχουν και το Hi Control του συστήματος και της λήψης.
Υλοποιούμε projects παρακολούθησης για τον στρατό και την αστυνομία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φύλαξη – παρακολούθηση των συνόρων και για οποιαδήποτε εφαρμογή αφορά την εθνική ασφάλεια και την πολιτική προστασία. Τα συστήματα μας δοκιμάζονται σε ακραίες συνθήκες και χρησιμοποιούν ρομποτικές και νέες διαστημικές τεχνολογίες.
Ακόμα σχεδιάζουμε οχήματα που μπορούν έρποντας να λαμβάνουν εικόνες από πολύ χαμηλές γωνίες και ειδικά mounts με απόλυτο τηλεκατευθυνόμενο έλεγχο και σταθερότητα ακόμα και σε σταθερές βάσεις όπως τρίποδες και ιστούς!
Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους προμηθευτές των RC Models και υλοποιούμε κατασκευές υψηλής τεχνολογίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
(Προς το παρόν δεν διαθέτουμε τα συστήματα μας σε όλο το εύρος των επαγγελματιών του χώρου)
AirCam… The Aerial Cinematographers…
Καλύπτουμε λήψεις από το πάτωμα με κίνηση μέχρι το κανονικό ελικόπτερο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου